Flyger runt Bankeryds kyrka

2009-06-23Flyger en sväng runt bankeryds kyrka, min bror va med och riktade antennen. En elak björk hugger tag i planet lite i slutet av klippet, men med lite superlim va planet som nytt igen, inget "dyrt" gick sönder..

Kvällsfiske efter sutare

2009-06-22Jag och Emil va och fiskade sutare, Emil lyckades fånga en.

Fiske med segelbåten

2009-06-14Jag och Emil åkte ut och fiskade med min segelbåt för första gången. Vi skulle åkt ut klockan åtta men vi var inte ute förränns klockan halv tolv på grund av att min nya motor vägrade starta. Efter massa skruvande och felsökning hittade jag felet, det va bränslekranen som inte släppte igenom någon bensin. Jag skruvade isär den och fann att en packning hamnat fel i den och blockerade flödet.  Man blir lite irriterad när nya dyra grejer inte funkar.

Väl ute så fiskade vi med att dra några wobbler efter båten, inga djupriggar eller paravaner eller något sånt. Emil fick på en fisk som givetvis simmade runt alla andra linor och ställde till med ett mäktigt trassel. Han lyckades dock få upp fisken som visade sig vara en fin returöring. Han hade även på en större fisk senare som lyckades komma undan.

Nu är jag snart klar med träbåten, har målat slipat och lackat och gjort den fin för försäljning, så snart kan jag börja göra i ordning segelbåten för fiske. Så är det någon som är intresserad av en fin träbåt så hör av er...pris 25.000kr

FPV med fåglar

2009-06-10Va ute och flög lite. Min bror va riktantenn så jag kunde åka runt lite mer än vanligt, ca 600 meter bort va jag som längst. Flög även lite med några måsar.. :-)

Min FPV EasyStar med modifikationerHär visar jag mitt plan och vilka modifikationer jag gjort med det.
In te klipp i spik englesh ;-)

Flygning ovanför Attarpsdammen

2009-05-31I dag på kvällen testade jag att flyga på nytt ställe. Jag flög ovanför attarpsdammen. Det va riktigt skoj.RSS 2.0