Min groundstation och RSSI SWITCH

Här är en video på min groundstation. Med RSSI SWITCHEN jag har byggt. Har inte riktigt programmerat färdigt den ännu, men den funkar riktigt bra.

 

 

Här är första flygningen med RSSI SWITCHEN, den väljer alltid den den mottagaren med bäst signal. På så sätt kan man ha flera mottagare och olika typer av antenner. Man kan koppla in upp till fem mottagare på den. Så man skulle kunna täcka av ett riktigt stort område med patch antenner :-)


Kommentarer
Postat av: radiostyrd helikopter

Vad kostar en utrustning av det slaget? Skulle man kunna fixa det med en AR Drone lika gärna? Man kan styra dom med sin Iphone.. Jag gissar att AR Drone funkar på väldigt mkt lägre höjd, eftersom jag såg i något klipp att de har en spärr på 4meter höjd, men den kanske går att stänga av jag vet inte.. den är väl iofs en leksak medans detta är mer reela grejer..Detta är en AR Drone:

www.radiostyrdhelikopter.com/product_info.php?cPath=1681&products_id=8593

2010-10-19 @ 19:14:45
URL: http://www.radiostyrdhelikopter.com/
Postat av: Peter

Inte med dessa saker, den går ju via wifi. Men man skulle nog kunna förlänga räckvidden med en wlanrouter/repeater och en wlanbooster samt en patchantenn.. Och eftersom den går via wlan så kan man ju köra den över internet från andra sidan jorden :-) (man kanske måste tunnla trafiken dock).. Verkar va en häftig sak

2010-10-20 @ 01:59:08
URL: http://peterl.blogg.se/
Postat av: izzet yuksel

Dear sir,

İ would like to try your rssi switch project. But i couldnt download yoyr zip file from rcgroups forum. Could you please send it to my email address as an attachment.

My email address: izzet_y@yahoo.comThank youizzet yuksel

2011-12-06 @ 21:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback