Tillökning

2010-01-24

Har fått en liten pojke. Kom i dag kl 07.07. Han var 50 cm lång och vägde 3640 gram. Han skulle ha kommit nästa fredag men beslutade att titta ut redan nu. Tog två timmar från att vi kom in till förlossningen tills han va ute.

Anna va också med på ett hörn.

Välkommen till världen önskar två lyckliga föräldrar !!

Testar den nya kameran på min Swift II

2010-01-17

Va ute och flög en sväng i dag och testade bilnyckel kameran på planet. Det va iskallt om fingrarna så det blev bara en kort sväng. Det va riktigt blåsigt så videon är ganska skakig. Hade tänkt testa kameran i olika vinklar, filma bakåt och ut mot en vinge osv, men efter denna flygturen hade jag ingen känsel i fingrarna längre så det få bli när det är varmare.

 


Har köpt två bilnyckel kameror på ebay, jämför demJag ska ha dem på rc plan. Kostar endast runt en hundralapp styck. Väldigt bra kvalite för det priset måste jag säga. Minneskort ingår ej, de tar microSD kort, köpte ett 4 gb på ebay, ca 100 kr för det också..

Mer angel

2010-01-02 och 2010-01-09

Vi har ju varit ute och anglat två gånger till sen mitt senaste inlägg. Det har varit bra fiske båda gångerna med många fäll. Den andra januari började det även gå bra för Emil.

Det är fina gäddor vi får.


Senaste gången vi va ute så var det ganska kallt.


Men liggunderlagsbit med matolja i ser till att det inte fryser. Dock så hitta vi bara 4 st bland angelgrejorna, sen upptäckte vi även att linan till ett don var av. Sen hittade vi en ledtråd i angelhinken, musskit. Det är gnagare som ätit upp alla utom fyra av liggunderlagsbitarna, samt gnagt av en lina till ett don. Vi körde bara med 6 angeldon denna dagen, 4 med liggunderlagsbit och två med bara matolja.

Bra fiske även att det är kallt.

 

resultat: fullt med gäddor båda två, plus en och annan pimpelabborre
RSS 2.0